Thursday, July 28, 2016

Masa itu Emas...



*smlm baru sempat anta beberapa jam tangan aku yang dah abes battery after few years setia berkhidmat dengan aku*


Hello, hello... Im coming back... hell yea... nak hapdet blog dah brapa lama dah, tapi malas ya rabbi.. otherwise busy dgn keje baru skrg... what? keje baru? again? i knew some of you wondering why i keep tukar2 kerja this few months... perhaps years.. hahahha.. konsep rezeki kena lah faham.. otherwise skrg apa yg aku keje skrg benda yang dah lama sangat aku nakkan... hopefully aku lama lah kat sini.. since i have passion on it.. baru la x stress just like previous job kan? hahahahhaha

Well, aku tengah bosan nie sebenarnya... tetiba laju pulak nak post kat blog.. kalau ikut banyak je benda nak cerita tapi tu la... aku tak pandai nak bercerita sangat unless korang tanya, then by that aku akan jadi automatic bercerita panjang lebar even korang tak tanya langsung or benda yg x de kaitan dgn apa yang korang tanya tu.. hahahahha

Pasal tempat keje baru nie? For now, I already have my 1st pay cheque just now (today post) ... alhamdulillah... rezeki sangat... even 1/2 month salary... I learned a lot here so far directly from our own big boss.. banyak ajar aku itu ini pasal barang2 interior yang dia beli sendiri kat nun jauh di sana... Do's & Dont's in interior design... how to entertain our special customer (which is yang aku sendiri tak sangka akan spend on the small items with such a big amount on it). It was unexpected. something "wow" for me actually... I would like to thanks for this kind of opportunity and trust given. Im not gonna be wasted for it. Wish me luck yea... *muah*

Tu je la kot yang aku boleh share at this moment... nanti klu ada benda2 menarik, aku share.. rasanya ada banyak lah jugak benda2 besar jadi kat aku lepas nie... Rasanya riak tak kalau nak cakap to haters and mulut2 puaka yang cakap aku x kan dapat kerja yang aku buat skrg? Well, rezeki semua kat tangan tuhan bukan nya kat puaka2 mulut longkang tu pun.., either kita berani atau tak je nak mencuba.. Well, at least, i proved  them wrong now.. Biasalah.. mulut2 longkang kot... x boleh  tengok orang lebih sikit dari diorg, mula lah panas bontot.. Ehhhhh?!

" I don't exercise, judging people as my cardio "


Assalamualaikum..






2 comments:

Ijann Hj Marzuki said...

bila nak tukar layout? hiks.

achik ezam said...

fontnya tecik. untuk orang buta macam i,susah nak baca.