Thursday, June 25, 2015

Salam Ramdahon


Salam Guys, 

Hope this update dpt mengubat kerinduan korg terhadap aku.. gitew... Hahahaha.. Since Achik ada comment kat  iols bila nak hapdet blog nie la masanya (after 2 years bersawang uols..) nak update blog.. Actually x de idea sgt nak update apa... hahahahha.. kalau ikutkan byk je nak hapdet dlm nie, just x ada masa... al maklumlah.. busy khen ke sana sini... ada je benda nak buat and happen to me within this 2 years... slow slow lah yea aku update apa yg jadi kat aku within this 2 years time.

Anyway... I will start to blogging as frequent as i can. i wish... hahahahah..

k la.. Selamat Berpuasa kepada semua Umat islam dan pembaca2 blog aku yg agak femes nie.. gitchew....

yang menyepi 2 tahun,
-eeri-