Monday, November 7, 2011

Cool.. tpi masih berkecil hati


Memang hidup kita kat dunia bukan untuk tujuannya memuaskan hati semua orang. Mustahil kita boleh berbuat begitu. TAPI tak salah rasanya sekurang-kurangnya kita cuba menjaga hati orang yang selalu menjaga hati kita.

A friend once told me – Orang yang yang terlalu bersungguh-sungguh menjaga hati orang lain adalah orang yang terlupa untuk menjaga hatinya sendiri.

Owh yea... my friends is fucking right!!

p/s: owh yea.. nie bru aku free utk update blog selepas dua bulan... heheh.. busy kat tempat kerja baru... slalu outstation... incase sesape yg nak travel, boleh la deal ngan aku.. currently i work as international travel agent and consultant... here's my contact number... ( 0111-2392636 - Eeri Jeremiah) I can give all of you a better and good price... thanx uols!!!

4 comments:

i'm shin... i'm inesen said...

yok jenjalan.. pi mana?? shin xde geng *nanges

eeri jeremiah ivanovic said...

memana overseas pun boley shin.. just le me know mana nak pegi.. leh bagi special price...

i'm shin... i'm inesen said...

ek.. shin nak pi bandung ngee.. x puas pi bandung!!

eeri jeremiah ivanovic said...

boleh je....