Wednesday, September 21, 2011

An apologize from me, I guess?


Tak tau apa dapat bila asyik gaduh - gaduh macam ni. Dan aku sebenarnya dah semakin jauh tersimpang bila asyik pikir benda yang tak sepatutnya dan tak perlu juga tak payah fikir. Sebab tak penting.

Orang yang kenal aku, tahu macam mana tinggi nya ego aku. Macam mana kerasnya hati aku. Macam mana tulinya telinga aku dari segala cakap busuk orang lain. Tapi kali ni, setiap kali aku dah mula lupakan semuanya, masih ada suara - suara hantu yang bisik tentang yang bukan - bukan untuk buat aku marah dan balas segalanya.

Mungkin dia tak ada kerja. Mungkin juga kau melampau bukan?

Like seriously, who cares? Sepatutnya aku dah tak ambil pusing since aku dah betul - betul heartless dengan "mereka" dan juga tak punya sikit pun perasaan dengan "dia" . Tapi tak, tangan ni masih lagi gatal nak bercerita tentang segala memoir yang ada antara dia dan dia.

Well, this is the end I guess.

Btw, what should I do with all the stuff I bought to both of you guys? Any idea?




Kan dah terpaksa buat entry lain. Well, ada entry yang berkaitanlah kot since some people curious about "mereka" and "dia"

No comments: