Monday, June 27, 2011

CUN!!!!


Benci.
Dulu, aku tak suka makan Bin-bin rice cracker, masin giler!
Dulu gak (takdelah dulu sangat), aku tak suka tengok citer Desperate Housewife ni. Sebab rasa annyoing gila diorng nie bermuka-muka even jiran2...
Oh, dulu pun aku tak suka makan nasi berkuahkan kicap semata.

Sekarang?
Bin-bin lah yang aku duduk cari nak ngunyah-ngunyah time tengok TV and busan2 x dek keje time kat opis ngan clique aku.
Pastu balik keje je, dlm kol 1030, mesti nak tengok citer Desperate Housewife. Seronok pulak tengok akak2 vouge tu meroyan-royan dgn cara masing2...
Ko ingat ko ada orang gaji nak masakkan sedap-sedap? Nasi lauk kicap dengan telur goreng pun dah kira sedap time-time lapar (and penat) letak plak white pepper... pergh!!!!.

It's not about karma, but you never know the future. We might hate the person, but who knows he might be there when you in need. You never know benda yang ko detest the most tulah benda yang ko akan cari-cari later.

Tu sebabnya mat salleh ada kata "keep your word sweet and nice because you might just have to eat it".

theEJ : Tak payah la nak benci-benci aku (atau seseorang yang lain). Buatnya esok aku jadi pakwe/menantu ko, sape nak jawab? Haha.

No comments: