Tuesday, May 10, 2011

Ikut suka lah!!!!!!!!


Yes. Kalau ada orang paksa kau terima dia as your soulmate, dan kau memang sah-sah takda feelings dekat dia, then speak up and say "NO!". Tak payah lah nak aku-couple-dengan-dia-sebab-kesian-weh, keji betul bunyik dia.
Memang ah kadang-kadang ada orang yang minded bangang cakap dekat kau "Wehh jahat gila kau reject dia terus. Tak kesian ke dekat dia? Dah lama kot aku tengok dia suka kau.". Tapi kalau kau fikir logik ah, memang wajib ke kalau orang tu suka kau, kau pun kena suka dia balik? Another thing, perasaan suka tu macam buih lah weh. Bila-bila masa je boleh pluuupp! hilang. Harini suka, esok menyampah.
Lagikpun, kau nak couple dengan someone tu based on rasa suka or sayang?

No comments: