Sunday, March 27, 2011

I Love my Job!!!!!


Aku beruntung dapat kerja bahagian creative department buat design and display. Pendek kata semua pasal Advertising.. ye ke pasal advertising?! Agaknya la kot.. Macam macam dapat aku belajar, and it's All about Fashion. Kiranya aku nie da macam Anne Hathaway la dlm "The Devil Wears Prada". Cuma aku x chanteq macam dia je.. hahaha... Ramai orang berebut nak dapatkan spot aku.

Tapi buat masa nie, semua cuma dapat buat display je. Aku harap sangat aku dapat join untuk photoshoot for every new season, campaign and event yg company aku buat... Sure gempak kan.. dengan wardrobe, cameraman, models, lightings.... yea.. macam photoshoot modelling tu.. Aku da boleh bayangkan ke"busy"an aku time tu bila buat photoshoot...

Aku untung betul dapat join department ni. Aku kena reti bersyukur sikit. Kena motivate diri supaya tak malas bangun pagi dan pergi kerja. Come on eerii! Untung untung dapat jadi Sr executive VP sikit hari lagi. Pastu jadi A&P VP Manager. baru gempak! Itu pun Kalau aku perform dalam keje and be more creative with it...

Esok, aku da start busy untuk new campaign.. Perfect Harmony.. so, pagi esok je da kene start carik accessories, baju2 ngan high heels yang kena ngan theme yang da tetap tuh... What a busy week for me...

(entry ini adalah entry motivation diri sendiri yang dah tak ada motivation pergi kerja sebab Lisa Surihani tak jadi berlakon dalam LBS2)

3 comments:

darkbatman said...

dia dh x berlakon ker? xbestnye.

taufiq helios said...

wow!! kije kt department tuh mcm sangat sonok :)

dD Fabulous | sitekateki said...

bestnya keje u tu...