Sunday, March 13, 2011

Fast Fun Facts about me....



maka mari tulis sikit tentang aku untuk buat hilangkan rasa busan...

1) seorang pendengar yang bagus. tapi aku jenis tak pandang mata orang yang bercakap, aku akan buat buat macam tak dengar, tapi aku dengar penuh tajam. tak percaya, tanya kawan kawan aku.

2) kalau aku ada kamera, sila jauhi aku. sebab macam macam yang aku boleh buat dengan kamera tu.

3) pemalu kalau tak biasa dengan orang. tapi kalau dah biasa, paling muka tembok.

4) seorang yang senang dibuat berkawan. kalau kau pernah lepak makan satu meja dengan aku, terus kau dianggap sebagai kawan aku. dan dengan pantas klu lepas balik makan tuh... aku carik korang dlm fesbuk.. dan terus tekan ADD AS FRIENDS...

5) 186 cm dan 70 kg ketika artikel ini ditulis. (bru hilang 2kg time demam 3 hari lepas)

6) kuat merajuk, x pandai memujuk,

7) Chocolate for me is the best theraphy.. klu aku bad mood.. mmg aku carik chocolate la...

8) kaki jalang.. oppss... kaki jalan... pernah backpacking satu semenanjung Malaysia sorg2... time 2006 dulu... yg best.. every year aku g pulau2 kat malaysia nie since 2005... tempat paling rilex dan tenang bagi aku...

9) seorang yang paling annoying. kalau lepak dengan aku, bila aku dah sumpah paling mengantuk/penat, aku akan jadi super annoying. korang kena layan aku sampai korang rasa menyampah nak layan aku. aku mungkin akan memulakan bermacam macam jenis permainan. dan korang kena layan aku. kalau tidak, aku main sorang. lagi annoying nak mampus. tpi slalunya aku akan merapu pk benda yg x masuk akal mcm "kat mana nak beli helikopter erk" atau pun "kenapa pompuan perlukan handbag yg branded yg perlu di isi kedalamnya seperti wallet, make-up, dan benda2 lain la yg pompuan simpan dlm tuh ?! padahal sume beg sama je fungsi untuk menyimpang barang.."

10) paling suka makan!!!! bahagia rasa bila dapat makan.. makan untuk isi masa lapang.. tpi badan aku x naik2 jugak!!!

11) twitter-freak and fesbuk-freak. apa je yang jadi, benda kecik kecik pon, aku akan tweet @ letak kat fesbuk. kalau rasa taknak dimalukan, cepat cepat cakap dekat aku, jangan tweet. aku masih bertolak ansur dan hormat terhadap maruah orang lain. walaupun ada org memburukkan aku.. mcm past few week.. org tu still ckp pasal aku.. yes.. aku lari dari rumah kau tu sebab aku x tahan mulut ko yg mcm celaka tuh.. jgn ingat org lain x dek hati da perasaan... otherwise, stakat MINTA MAAF secara TERBUKA kat FESBUK tu doesn't mean anything if you humiliating me in front others .. Dulu cakap x puas hati, face to face.. tpi ko sendiri buat mcm tuh?! cakap x serupa bikin... bodoh punya org...

12) x suka main bola sepak.. tpi pernah score 2 gol time Pendidikan Jasmani time skolah menengah kat Taiping dulu.. (have no option bcoz i skolah budak2 laki) tpi suka maen futsal... ala2 Fazura dlm Gol & Gincu gitew.. hahaha

13) lebih selesa pakai sandal.... coz kasut @ snickers itu akan menyusahkan aku je... nak2 plak dlm toilet... still setia ngan sandal Clarks aku yg dibeli 3 tahun lepas.... Menjaga dgn baek ok....

14) paling suka tiru pose2 america next top model bila bergambar... hahahahha... kkdg2 ade je yg makan hati tgk pic2 aku.. hahaha.. i just enjoying my life ok!!! x kisah org nak ckp ape pun!!!

1 comment:

Adie Waridi said...

baru lepas peytamm tgk photo dlm entri ni...hahahha