Tuesday, June 15, 2010

lama x updated blog


owh... it's almost 3 weeks aku x updated aku punye blog nieh.... pic pun busan kan... tetibe je nak updated blog tatkala bertopi Jason Mraz di kepala, alunan lagu "Bisikan Hati" walaupun tersangkut2 loading kat Youtube gara2 terpengaruh ngan akak aku Manja yang sering berkumandang di telinga hampir seminggu nie (kuat btol pengaruh akak aku kat aku nieh), mulut plak x henti2 mengunyah coklat dari Langkawi, pada masa yang sama, suasana gelap malam yang berangin sepoi2 bahasa melalui kipas yang speednya x leh di adjustkan kelajuannya... panas ok malam nie...

nak cite ape erk? da 2 tahun da umo blog aku nieh time May 3rd arituh..... cepat je masa berjalan kan... erm... x dek idea btol kepala otak nie nak updated ape... kosong je rasa sejak x keje nieh... klu x, ade je benda nak update n share ngan korang..... nak bercerita pasal World Cup kat Africa Selatan tuh, aku x minat plak pasal bola2 nie... nak cite pasal vacation aku kat Lang Tengah arituh pun mcm x larat plak nak bercerita... anyway... ramai yg suka pic2 masa kat Lang Tengah last month arituh... "Malaikat Di Pintu Syurga" gitew..... may be next post aku leh share ngan korng pasal Lang Tengah tuh...

Actually, aku seyes x dek idea nie... merapu je nie... aku tulis ape yang aku nak tulis je... buat masa nieh... aku banyak kemas umah, makan, tdo, interview... then aku repeat je benda yang sama hari2... bak kata che pi, " Nak tulis kisah chenta, aku takde cerita cinta. Politik? Aku tak minat. Jalan-jalan journal? Aku jalan-jalan sekali setahun je. Movie? Dah ramai sangat yang buat. Tempat makan pun sama jugak. Ramai yang dah buat sumbangan pasal bende2 ni." May be time nie x kena macam yang slalu aku updated blog aku tengah2 pagi buta... Once again... seriously i have no idea what should i blog on.... [mode: blur]



1 comment:

cindir-rela said...

welcome back eeri!!!