Thursday, April 15, 2010

Cukup dengan salam dan manis doa

Sila Jawab dengan seikhlas hati...jangan nak bohong bangsat ..Tuhan tau

Kalau korang tengah susah/senak/nazak/nak mampos, korang mesti ingat at least a friend that you might think that he/she could help you out from that misery,kan?

Lepas tuh member korang tuh dah la tolong korang pastuh korang pun kira dah terlepas dari misery tuh.

Skang nih korang tengah senang/ada duit lebih/masa tengah banyak, korang ada ke terfikir yang korang nak call atau ajak member yang pernah bersusah payah tolong korang tuh untuk blanja makan ker atau at least wish that person a fucking happy birthday ke kan? ada? jujur? tak tipu? Alif Lam Lam Ha? Ikhlas?

Aku emo nih sebab dengar lagu baru dari Imran Ajmain.and I am more concern about the lyrics in the song rather than the melody ....

Here is the partial of the song - Selamat Ulang Tahun - Imran Ajmain

"Yang tulus ikhlas
Ingin sekali sekala dirinya dibalas
Walau hanya dengan dakapan di angin lalu

Yang selalu memberi
Ingin sekali sekala jadi penerima
Cukup dengan salam dan manis doa "

He's right ... Dammit ...

No comments: