Friday, January 1, 2010

31.12.2009


ermmm... last day for 2009 huh... arinie aku cuti.... ade balance dari annual leave aku.... cuti slalu aku buat ape erk?! x wat ape pown... btol x? hehehhe... k la... aku nak cite pasal xtvt aku for last day in year 2009... pagi2 lagik..... akak aku, angah dah sms suruh pegi umah dia... coz aku kene bangun jugak la coz da janji ngan angah aku a day b4.... nak pegi amik stock dadah kat damansara... wakakka... gile ke ape aku nak jadik pusher ngedar dadah kat KL nie... x dek maknenye... aku teman my sis pegi amik stock untuk business kitorang kat area Tropicana City... area damansara... sebelum simpang g TTDI tuh.... all the way g sana nak amik stock... pergh.... lepas je nak flyover kat kepong tuh... jammed giler... tension da aku.... da la waja aku manual... cramp gak la kaki aku... jammed ade la dlm 1km... ingat kan ade ape la... rupenye ade accident motocycle ngan lori sampah kat area tuh... siap bertutup da org yg kene langgar tuh... tetibe hati sentap... teringat mmber aku yg kene langgar depan mata aku kat area cheras lepas withdraw duit... time tuh nak g tgk wayang.. at last... kitorg g hospital... he died immediately at the scene... time tuh... totally shock... x tau nak wat ape... i cant believe with what was happen... what past is past... al-fatihah utk dia ok... sambung balik cite pasal nak amik stock ngan my sis... sampai je kat kedai supplier tuh.... meriah baju2... banyak gile... rambang mata aku... akak aku soh pilih mana yang cantik... aku jadik blur terus... banyak sangat2... beribu2 lemon gitew.... kat sejam jugak la kat kedai tuh memilih stock kat kedai tuh... at last... amik dlm 50 helai baju utk business kitorang nieh.... so far... business nie quite good... ade je permintaan...x putus2 la... alhamdulillah..... nie ade a few picture yg aku sempat captured utk aku kongsi ngan korang.... by the way... yang mana minat busana muslimah tuh... ringan2 kan jari korang tu melawat dan membeli bebabrang kitorg kat blog nieh.... http://www.thurfah2u.blogspot.com/ thanx yea... ade discount utk korang sume... okies?

nie hah...
berjuta-juta lemon stock yang baru sampai kat kedai tuh...


nie time akak aku pening memilih utk business kitorang nieh...
banyak giler...
colour macam2...
design lagik la byk giler...


nie time tgh akak aku deal ngan customer dia...


at last...
decision already made...
about 10 design in various colour

finally... payment is paid...
about 1.5k....
hehehhe...


lepas je pegi amik stock kat damansara tuh... terus balik coz husaband akak aku nak balik... soh.. aku pown balik la... lepas makan2... dah cuti pown ari khamis... sah2 la keje aku tgk wayang je... enjoy layan movie sorg... x dek masalah nak tgk cite ape... beli ticket, terus masuk.. nak tgk brape cite skali pown x kisah... cite yg aku tgk aritu... Duhai Si Pari-Pari ngan Did You Hear About The Morgans... tengah2 beratur beli tiket kat MBO AMpang tuh... lalu plak mmber aku, Kak Nasha Aziz (model tuh) yg baru keluar tgk Did You Hear About The Morgans sorang2... sempat gak berborak time tengah beratur beli tiket.... sah2 la suara kitorang je yg dengar bercerita bagai time beratur tuh... hahahha.... pastu Kak Nasha pown nak balik... ngantuk katenye... tdo je kot plan dia time org celebrate new year nieh... ajak melepak skali... malas nak kluar katenye... jalan Jammed....

hahaha...
cite nie sengal giler...
at first aku blur2 tgk cite nieh...
pastu... banyak lawak yg que haidar buat...
i like the way he act in this movie...


yeah...
i love this movie...
Did You Hear About The Morgans...
layan giler...
comedy romantic...
must see movie...
i give 5 Stars...





p/s: mungkin korang tertanya2 aku nie sape kan... berkawan ngan artis bagai... mungkin juga aku nie artis sebagaimana yg korg fikirkan... hehehehhehe... verangan mode... nasha aziz tu... mmber aku la... mirip2 nasha aziz... tapi versi lelaki rr... aku plak heidi klum... hahaha

No comments: