Sunday, November 8, 2009

Sendat oH Sendat !!!!!!!!!

lama gile aku x updated blog aku nie kan... bz sgt2 sejak tukar department nieh... involved in Advertising field... byk nak kene study dulu... tapi x pe pada yang tunggu aku kat blog nie... aku tribute post nie kat korang yeah!!! hope uols enjoy...

at first, hati mmg nak g sangat mandi sungai... lama gile x pegi... last aku g rilex2... kat tioman... mandi sungai... x sure bila last.... tapi excited gile bila akak aku cakap nak g mandi sungai ngan geng2 tioman arituh... jumaat lepas, sume cancel sebab ade yg kene keje... tapi tepat kol 8.30pg, my sister dpt sms yg ajak kitorg g mandi sungai balik... ermmm... cakap x jadik... tetibe jadik plak... may be masing2 busan dah x tau nak buat ape... hehehe.. finally jadik jugak... memandang kan smlm diorg da cancel... aku actually plan da nak g UTM jln Semarak... dengar preview pasal EXECUTIVE DIPLOMA IN CREATIVE PHOTOGRAPHY & DIGITAL IMAGING... kene cancel sebab nak ikut diorg mandi sungai... hehehhe... my sister kejut aku bgn tdo dlm kol 900am... tgh blur2 ape yg dia ckp... aku ok je.. hahahha... we began our journey in front of Pasar Borong Selayang... sume tunggu kat situ... 3 kete sumenye... destination: Sg Sendat?! what sg Sendat? kat mana tuh? x pernah pown aku dgr... nape nama dia Sg Sendat... kenama x nama lain? may be sbb Slim River da ade kot... hahahah dah start da aku merapu...

my sister ngan kak sya tuyee...
propa je pasang khemah


org tgh pasang khemah,
diorg masuk mandi terus...
cayok!!!!

kak sya sejuk....
abg nadzim kat blakang skali tuh...

The sendat's sibling
left behind: che pi, xaim, daus, ayt, abg nadzim
front left: my sister, eim, kak mahera, kak sya, aku...


jejaka dari seberang..
hahahha...
tema pic nieh....


the tallest and scariest waterfall...
too deep inside...
giler2....
kat atas skali...

the sendat's sibling
again... and again....

nie time masing2 takut tgk ade org tgh terjun berkali2
kat air terjun yg tinggi n dalam tuh....

nie plak penyokong2 aku...
merangkap motivator aku...
giler gerun nak slide dr atas tuh...


video

siap posing2 lagik...
pingsan...
hahahha...
memula... excited...
at last... 45minutes
bru terjun....

mana dia?
x timbul2 lagik....
huhuuhuh

terjun..
jgn x terjun...

video
hahaha...
bukan sekadar cubaan bunuh diri...
anda dinasihatkan agar meniru aksi ini....

dan hasilnya...
ini lah yg terjadik...
kluar dlm paper Metro Ahad,
"Gadis Yang Teraniaya"
hahahha...
at least, berani jugak slide from air terjun yg tingginya 2 tingkat itew...
next time...
nak carik yg tinggi lagik...
nak confident lagik...
hehehhe

da abis chuak...
posing ngan peminat..
voley?!!


1eeri...
bukan satu malaysia...
hahahhaha

masing2 da penat...
bergambo pown da x larat...
hahahha



p/s: nak pegi lagik tempat nieh... nak buat lagik berulang-ulang kali... yeah!!!

1 comment:

Afzainizam said...

Salam Dari kami Warga Kerja http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/

kepada semua
Keluarga, saudara mara, sahabat handai, rakan niaga,
pelanggan dan pengunjung blog ini.
Selamat Menyambut Hari Raya Haji Aidil Adha

Salam kenalan dari kami …ape pun kami tetap akan menziarahi blog kamu sebagai tanda nilai satu persahabatan yang terjalin … salam sebuah persahabatan…. Kami amat menghargainya…..