Saturday, August 29, 2009

peNyokonG aku.... vOley?!


boleh plak tetibe je aku nak posting pasal mmber2 aku... byk support aku time blaja dulu2... geng2 JPK kat MFI dulu... byk masa kitorg spend skali mcm time open house raya last year, camping sana sini...


nie Yahaya a.k.a. pakya...
merangkap president JPK...
org pahang
tgk dia cool je... tpi ade masa gak...
cepat gelabah....
sorg yg sempoi je...
open minded bg aku rr...
ade je masalah...
sure dia cite kat aku....
*sweater oren ko ade lagik kat aku... bila nak amik?
ke bg kat aku?



pompuan nie plak nama nye nora...
kaki melaram x hengat nie....
org n9 klu x silap...
kasut ngan baju sure la dia beli through blog yg mana jual baju2 ngan kasut2....
start aku kenal dia time join JPK dulu...
time otw g camping kat raub, pahang
aku offer dunkin donut's kat dia ngan farah yg dok blakang aku dlm bus dulu...
x kenal nama...
tapi...macam dah kenal lama je berborak dlm bus tuh...
sampai je kat dlm hutan tu...
da jadik best friends...
coz satu group time tuh...
time group member luah ape yg dlm hati...
masing2 cite pasal diri masing2
dia pown nanges skali
klu bercerita ngan aku... sah2 la bahasa "nok" dia guna ngan aku...
hahhaha...
*nak pinjam heels ko yg penuh screw tu boleh?
hehehhehe


nie plak firdaus a.k.a moks bandit...
org sabah bah...
klu ade cite je...
sure dia yg byk cite...
sorg yg happening, open, byk ckp, rajin, mcm2 lagik la...
satu bende yg dia slalu buat kat aku...
ngacau aku like cubit tetek aku, hahahha...
amik pic aku...
dia suka btol capture pic mmber2 dia...
termasuk aku...
latest pic yg dia amik kat aku...
pic kaki aku kat alamanda...
terserempak ngan aku last 2 weeks...
*pic kakiku mana? hahahha


nie plak fazlan... a.k.a lan...
org mana aku lupe...
hehehhe
memula aku kenal...
pergh... nakal x hengat nieh....
ade gak la pernah mengutuk aku nie mcm2...
tu pun time camping kat raub tuh...
masing2 x kenal...
ade je nak comment...
ade satu part tuh, time aku nak present time camping tu...
ade la benda yg buat aku sentap...
terus aku kluar bilik...
larik kat blakang...
then dia nganmmber2 dia minta maaf kat aku...
start tu kitorg kawan....
dulu byk ckp...
skrg kurang ckp...
nape erk?
*tgk muka dia ade x mcm bohsia...
hahhaha



nie plak zainul ariffin a.k.a Black...
otak business nieh....
ingat lagik aku time dia jual dadih kat hostel dulu....
mmg aku la yg kene beli...
mmg best gile la dadih dia...
macam2 flavour dia jual...
prangai... sempoi gile...
kaki merayap gak nie...
baik hati... mcm2 lagik...
sampai aku x larat nak cite la pasal dia nie...
*rindu ko punye dadih strawberry ngan anggur...


nie plak sulhi...
a.k.a tutor maths aku...
muda setahun dr aku...
tapi maths...
master nieh...
stay sebelah bilik aku time study dulu...
asal aku g mandi je...
sure dia ade dpn cermin dlm toilet hostel tuh...
memula... agak kerek gile...
rasa nak sepak pown ade...
hahahha...
bila lepas "kantoi"
kitorg jadik mmber....
sampai la skrg still contact2 lagik...
lepak2 skali...
mcm2...
*nak bukak pose skali next week ok x? skali ngan mmber2 aku yg aritu lepak kat ameer ali..


p/s: nak bukak pose skali ngan geng2 nieh... korg plan la wei... aku after 5hb da free dah... just call aku je... okies?

4 comments:

cindir-rela said...

hahahaa..amboi..ingat lagi ko dengan citer2 dulu2 kan? nampak sangat kitorang ni baik tau layan kau..kih3...nak kua? ok..nanti kitorang planning dulu k...

.amnesiac. said...

btol.papehal ko tny nora je.sbb dia yg paling baik lyn ko.hahah

eeri jeremiah ivanovic said...

pergh black...
macam kecik hati je...
hahhaha...
korg sume layan aku baik...
terharu sgt dpt mmber mcm korg nieh...

.amnesiac. said...

hahah.tadak aihhh..lek aje suda..