Tuesday, July 14, 2009

BZ after a week...


da seminggu da aku keje kat company nieh... mcm x caya... at first... quite tough la klu keje ngan engineering company nieh... macam kene buat... tu la, nie la... memula tu pening gak nak catch up... byk benda kan nak buat... certificate tu la... claim nie la... report sana.. surat sini... fax kluar... photostate masuk... mcm2... 1st week... pening giler... hampir gila gak... hahaha... x la tahap nak masuk spital bahagia... nasib baik la ade johna, kak fairos ngan kak liza.... byk tolong aku buat keje.... arinie... meja aku da macam dalam pic tuh... banyak document nak kene buat... such as.... monthly report yg engineer aku buat tdi... byk yg kene edit... siap ade page yg kene "AMENDED" lagik.... ade yg da lepas distributed kat sume department... so.. i have to take it back... ade department x mo bagi balik... amacamm erk?! tu Johna yg handled... aku ngan kak Fairos handled editing... tgh2 syok buat keje pasal report tu.... datang plak en. rahmat anta banyak document kat atas meja aku... gile kentang... banyak giler... ade rr dlm 15 sampul saiz A4.. besar skit dr A4... dlm tu ade booklet 2 set skali ngan invoice yg aku kene cop... satu booklet tu plak ade la dlm 100pages... mati la nak cop sume... ngan claim lagik nak kene cop gak... well... as a professional worker... no hal la kan... sekejap je bleh settle... and finally i got my work done... after ade je yg kaco aku time way keje... mcm incoming call and org yg dtg nak cop aku gak... time aku wat keje la diorg dtg... time aku x dek keje... x dek plak org nak dtg... dunia.. dunia... hahaha... then... around 5 o'clock... tray "IN" aku clear from any document... yea... leh gak rilex2 sambil2 isi form stationery and melayan johna ngan kak fairoz melayan budak Contract Dept melepak kat office kitorg bercerita pasal "INAI"... sampai la balik... hahahha


2 comments:

cindir-rela said...

cik eeri ku sayang..dah keje??? huhuhuu..tak sangke..nice blog dowh..lawa backgoround!

eeri jeremiah ivanovic said...

hehehe...
da keje 2 minggu da cik nora....
nnti nak blanje cik nora donut mcm mula2 kenal time otw g camping kat raub dulu2... hahahha