Wednesday, June 3, 2009

Stadium Runtuh


agaknye la kan... nie musim bangunan runtuh agakanye la kan... memula kat PJ, wei... silap rr... mula2 keRUNTUHan umah tangga Akill hayy rr... bru kat PJ tuh... nie kat tganu plak... lepas nie... x tau la kat mana kan... sure korg nak tau x nape stadium kat teganu tu runtuh?nak tau x sebab dia? kat bawak nie ade pic yg aku dapat dari saksi2 di tempat kejadian. berita ckp x dek org time runtuh tu kan? ish ish ish... salah sumber kot... nie sumber yg boleh dipercayai... Bukti2 keruntuhan akhlak... eh silap... keruntuhan stadium...

pic selepas kejadian runtuhan stadium...



pic bukti pertama....
ade saksi smpt capture pic nie...
ala... stadium kat blakang umah dia je...
angle yg agak baik gak kan...
no editing...
ckp pak cik Ali... yg capture pic nie...
lagi satu, pak cik ali ckp...
masa raksasa tu ambush stadium tu...
ade perhimpunan agung ala UMNO tgh buat...
pak cik tu ckp lagik,
raksasa tu ngamuk sbb ultraman tolak proposal dia utk jadik guest artist time meeting tuh...




ha... nie bukti nye...
perhimpuan merebut kerusi Presiden oleh family Ultraman...
kan ramai tuh...
ayah Pin pun ade skali...
nape la korg x ajak raksasa tu join skali meeting tuh...
kan da ngamuk da tu...
x pasal2 rugi rm290juta...
lagik satu...
nape erk ultraman nie dtg tganu?
da la stadium tu bru je nak kering simen dia...
bird nest kat beijing is better...
x kan x cukup budget kot ultraman oi...
atau pun korg nak rasa kopok lekor?
hikhikhikik...

1 comment:

arep said...

tahniah.. dah pandai berjenaka...