Friday, June 5, 2009

Bz la kot...


ermmm.. malas nye nak bgn pagi semalam... tpi da janji ngan my sis.. so, i have to... mata rabak... ngantuk lagik... banyak benda nak buat arinie... mcm2... amik ticket, service camera, bayar duit umah, gunting rambut, dan mcm2 lagik...



lepas anta my sis kat opis dia... officialnya kete dia jadik milik aku buat seketika.... hikhikhik.... dlm kol 930am.. aku sampai kat IB, lepas meredah jammed kat jalan2 kat KL yg biasanye jammed time weekdays nie.. maklum rr... hari keje... tapi x la jammed sgt... budak cuti skolah... motif ape aku g Istana Budaya? ntah la... aku pun x tau nape... hahha... g amek ticket rr...



erm.. tiket Konsert Lelaki Ini, Anuar Zain, 1st and 2nd of July...
amik ticket lepas 3 hari wat reservation kat internet....
9 tikcet aku reserved...
utk aku, my sis ngan mmber2 dia...


cash?!
duit utk ticket ngan duit umah...


9 ticket utk konsert july 2nd nnti...



erm... lepas g Istana Budaya tu, budget g KLCC... again?! hahha.. sje je... g Canon anta camera g service... x bleh nak on... lepas g tioman aritu... bukan DSLR aku tau... my sis punye IXUS digital camera yg sengal... after that, nak g tgk wayang... cite 17 Again... zac efron blakon... mcm best je cite tuh... rasenye lebih kurang ngan cite 13 going 30.. cuma terbalik skit cite dia... tpi x jadik... coz ramai budak2 yg cuti skolah nak tgk wayang gak... Q panjang giler... malas nak tunggu... then terus decide g bayar duit umah kat Bank Rakyat area taman Melawati...



argh!!! tension sgt nak carik bank nie... da la x brape familiar sgt ngan bank nieh... carik2 x jumpa... rupenye dok blakang giler... tersorok... malas nak cite... balik je dr bank tu... terus g setiawangsa... beli makan tengahhari... mcm x caye je... aku beli lauk... masak lemak siput sedut ngan sayur keladi, sambal sotong, ulam, ngan kerabu mangga... sambal belacan skali... hikhikhik... x penah2 aku nak makan2 benda tu... tapi mungkin sebab da busan ngan fastfood hari hari... huhuhuuh

No comments: