Thursday, May 28, 2009

Monster Vs Alien 3D

huhuhu... yg mana sokong Man U tu... x yah serabut pk2 lagik pasal jadik loser smlm... kite rilex2 kan kepala hotak tu yg serabut dgr "pujian" dari mmber2 yg menyokong Barca mlm smlm... Aku pun agak tension gak rr... byk je yg msg aku kat YM, bagi "pujian" sempena kekahalan Man U smlm... so... utk ilang kan tension, walaupun x cukup tdo, kene anta my sis g keje n bayar bill phone dia yg beratus2 tuh.... bermula la cerita aku utk hari ini...



lepas balik dr tgk final smlm, drive kete pown ala2 pening gitew.... x larat sgt... mata ngantuk giler... otw balik tu, rase lapo giler plak... then singgah la drive thru Mc D kat area setiawangsa. beli nugget ngan french fries... balik je... balasah sampai abis... lapo sgt kot... coz time melepak kat mapley tu just makan pisang.. hahaha... then.. terus tdo lepas makan Mc D tu... hanya utk beberapa jam... lepas aku anta akak aku kat office dia, aku direct g tm point kat area ampang point... bayar bill enset ngan bill tepon umah... ade rr dlm rm600... kejap je... x smpai 5 minit da settle g bayar... balik plak... busan.. x tau nak wat ape... bukak laptop... layan fb kjp, then rase nak tgk monster vs alien 3d kat tgv... tgk showtime kat website lambat lagik... 1130.. x pe rr... kite tdo dulu... hikhiikhik..



what? kol 1100am dah? rasa malas nak g KLCC plak.. ntah ape suara yg menyeru nama aku utk g sana.. last minute punye desicion... bgn mandi lagi then terus g sana... umah ngan KLCC dekat je... x kire sempat rr nak kejar showtime kol 1130 tuh... 5minit je dah smpai... park kete terus naik liff tingkat 3... x byk pk ape dah time tuh.. time nak beli ticket tu, pergh... ramai jugak weekdays nie... x expect plak ramai... ingat org keje... tapi ade je org yg tgk wyg... ingatkan aku sorg je.. hahahha... so, Monster vs alien 3d my show for that time... bayar rm17 utk ticket ngan rm.8.50 utk popcorn ngan carbonated water...


dah nama pown 3D, so u r given a 3D glasses then the show be more realistic... like alive... memula rimas rr nak pakai... tapi dah nak sgt tgk 3D punye edition... so i have too la kan... try teka how many person watching that show? full? salah... 6 org je... thats why la aku suka tgk movies time weekdays nie... x ramai org.. leh letak kaki kat seat depan. hikihikhik... x lah serabut sgt org yg mcm2 perangai.. i think start now, i pilih show yg 3D je... better... even kene spend lebih skit... alomst double price ticket... but worth it...


kol 1300 show abis... terus x cakap banyak, mcm Qi destinasi Budget slalu ckp, " cakap banyak pown x guna, perut lapar, jom kita g makan..." sempoi kan.... g bayar ticket parking kete kat basement KLCC... then terus blah dr KLCC tu utk menapau nasik ayam kat Taman Melawati....



sampai je sana... pergh... panas giler cuaca malaysia nieh... lapo punye pasal... x ksah rr... beli nasik ayam 2 pack... nak balik tu plak... macam best plak tgk kedai jual buah opposite i park my car... rambutan?! lama gak x makan nie... ingatkan seikat rm8... bila timbang amik ko... rm16 yea... dah panas punye pasal... x ksah rr... dah nak makan sgt... beli je la.... cantek je diorg tu ikau buah rambutan tu kan... rasa nak makan pun sayang... hahaha... balik tu terus makan n tdo until my sis call utk pick up dia kat office...

1 comment:

shandye. said...

oh... monster vs alien sangat2lah best. aku sedang dalam perancangan hendak menonton untuk kali kedua bersama adik2. ahaks.