Wednesday, May 27, 2009

ePpY be$day 2 u, my bRo...



Reza Ridzuan ::tomorrow will be a day where i moved another level in my life::

11 hours ago (facebook status)

hahaha... sorry bro... aku "culik" status bro kat Facebook... hikhihik... by the way.... HappY BesdAy !!!! hope rezeki yg melimpah2 kluar mcm kluar dr tangki air yang penuh... hikhikhik.. dan panjang umo hendaknye.... yg ke 28 erk? hikhikhik... muda lagik kan abg aku nieh...... hahahha...



born on may 27th 1981... stay at shah alam, selangor... ape lagi erk? hahaha.. kenal baru sebulan rasenye time gi tioman time labour day arituh.... tpi rasa dah mcm kenal lama giler... leh masuk je kepala ngan aku nie... giler2 same gak ngan aku yg separuh mereng + sengal² air nieh... menawarkan diri sebagai "abg" aku yg mana aku nie x dek abg time comment status aku kat FB.... hahahha... friendly person... happy go lucky... mcm aku jugak, dia suka "menembak" ngan lens panjang.... nanti bleh rr kuar g KL nnti... "menembak" lagik bro... ok x? hahahha... ape lagik erk yg boleh describe my bro nieh... terlalu byk kot... sampai dah x tau nak tulis ape pasal dia... hahahha... aku rasa korg kene kawan nya dia... x rugi.. hikhikhik... sure ade je benda yg nak cite... x busan la sng cite klu ngan my bro nieh... ha... lupe plak...Red Devils plak dia punye club... kirenye dia la yg upah sir alex furgeson tuh... hahaha... kat bawah nie aku ade hadiah nak bg... try tgk... sure suke punye rr...



taaadaaa...

suka la tuh...
dapat 3 terus...
hikhikhik....
caya la bro....


p/s: nanti kita celebrate yea ... hikhikhik... teringin plak nak makan choc mud kat secret recipes... bestnye... lama da x makan cakes nieh.... klu lagu Selamat ulang tahun sayang by imran ajmain ok x dedicated kat bro? hikhikhik... lagi satu.. make wish Man U menang khamis nieh... ok?! klu la dok hostel nie time2 study dulu... kol 12 mlm je da ilang... carik kita sampai dpt... nak dijadikan kita sebagai kek...tepung, telur, belon yg ade mcm2 jenis air, sure jadik hiasan utk kita... hikhikhik

No comments: