Friday, April 17, 2009

stupid QuIZ in FaCEBooK.....

anda ni seorang yang comel..tak kira la wajah atau pun perwatakan..tapi keperibadian anda mencerminkan diri yang comel..anda boleh bangga dgn nama ini..tapi berhati-hati..kenapa?..CHOU (sebutan syu) = KOBIS.. CHOUCHOU (syusyu) = CUTEY..jadi lepas ni boleh la gf/bf anda panggil anda chouchou instead of papa mama abang ayang or whatsoever..tahniah!! andalah LE CHOCHOU

Eeri took the What Cartoon Character are you? quiz and the result is Mr.Burns
You are greedy and selfish. Others fear and hate you. You like to wallo in your own crapulance.

Eeri Jeremiah Ivanovic argh... aku x sejahat dia la... aku x terlibat dlm kes pelacuran antarabangsa.... i just ade modellling agency je... hikhikhik

Eeri took the Siapakah you di dalam Spa Q? quiz and the result is Sofira

Hairul Nizam
Hairul Nizam at 9:01am April 16
Tapi hasrat you tetap ada tuk menceburkan diri dalam bidang tuh kan... hik hik hik ... sebab tuh result nyee keluar Datin sapiah! hahahahaha

Mohd Azfarul Amiri Ahmat
Mohd Azfarul Amiri Ahmat at 2:11am April 16
wah.. datin sofira gitew.. kelez... ;)
Eeri Jeremiah Ivanovic Eeri Jeremiah Ivanovic at 2:12am April 16
kan... mati la mak lepas nie... kene dok dlm jail je la... umah dah abis jual dah... tikiet g london plak dah burn.... hikhikhik

Eeri took the Seberapa glamerkah anda di skolah quiz
and the result is terlalu glamer
keglameran anda adalah ditahap yang melampau hinggakan cikgu baru menyebut huruf awal nama anda, semua student tau..semua brg milik anda di cam oleh orang lain malah pensel stabilo pendek anda pon sume orang tau..semua junior, senior dan kawan sekelas anda terasa tempias keglameran bile berjalan dengan anda..klu ade anugerah pljr pling glmer dah tntu tiap2 tahun anda bolot.

No comments: