Sunday, February 22, 2009

@ku w@nit@... @ku k@um H@w@....... tapi bukan aku yea....

Aku wanita punya hati nurani Yang tak dapat dibohongi Pabila cinta telah membutakan mata Dan membuat tuli telinga Apakah salah jika aku menyinta Apakah salah jika engkau ternyata Pilihan hati belahan jiwaku ini Cintaku ini anugerah terindah Dari yang Maha Kuasa Cintaku padamu tak pernah berubah Meskipun kita berbeza Chorus: Aku wanita aku kaum hawa Yang memang rapuh hatinya Aku wanita aku punya cinta Selayaknya manusia ha a a.. Satu yang ku mahu Ku wanita... Yang hanya perlu kau fahami Wanita... ooo... Ku wanita... uuu... Wanita...
(dato siti nurhaliza- wanita)


sedap kan lagu dato ct tuh...
korang kategori wanita mcam mana uols?
klu mak?
motif...
mak nie wanita?...
mak jantan yea...
mak STR8 okay...
bukan wanita @ pompuan
mak cili mulut2 puaka uols itew....
yg mana ckp kat mak nie wanita yea...
amboi...
insurance x bayar ke utk mulut puaka uols itew?
baru tau sape jantan sape wanita yea...
hikhikhik..
kite bercerite pasal pompuan yea uols arinie...
bukan ape uols...
pompuan kan makin ramai sekarang nie....
macam2 jenis pompuan ada kan...

so...
tau ke wanita itew ape?
wanita, perempuan, pompuan tu same je la...
by the way,
here's the meaning...

NOUN:
pl. wom·en (wmn)
  1. An adult female human.
  2. Women considered as a group; womankind: "Woman feels the invidious distinctions of sex exactly as the black man does those of color" (Elizabeth Cady Stanton).
  3. An adult female human belonging to a specified occupation, group, nationality, or other category. Often used in combination: an Englishwoman; congresswoman; a saleswoman.
  4. Feminine quality or aspect; womanliness.
  5. A female servant or subordinate.
  6. Informal
    1. A wife.
    2. A female lover or sweetheart. See Usage Notes at lady, man, person.



kepada yang x tau nak imagine wanita itu ape...
yang nie la wanita...
wakakaka...
cantek sgt kan uols....
nie pondan la heh...
mati la mak lepas nie...


ha....
nie baru la betul wanita....
pervious picture tu salah la plak...
jangan confuse tau....
pompuan ngan pondan
bende lebih kurang je...
sama x serupa org panggil....
wakakka....


sini ade la report analisa yang mak buat time study kat planet venus dulu...
"men are from mars, women from venus"
katenye...
wakakaka...

benda nie ade kaitan dengan wanita materialistik atau lebih dikenali sebagai pisau cukur atau kaki kikis yang sering mencarik mangsa lelaki berada tanpa mengira status lelaki tersebut asalkan dapat dilihatmampu memberikan kemewahan kepada diorg tuh...
sejauh mana report mak di bawah ini boleh dipercayai?
semak la....

Nama Unsur: WANITA
Pengkaji: Lelaki
Sifat bahan: berbahaya kerana mempunyai bahan peledak( terutamanya terhadap wang)
Berat Unsur: lebih kurang 40kg-60kg

Bentuk Fizik:

  • kebiasaannya permukaan luaran akan dilitupi dengan pelbagai alat kosmetik seperti bedak, blusher, mascara, eye shadow dan lain2 sebagai penutup atau menyembunyikan bentuk fizikal asalnya. juga ada dengan balutan kain-kain (pakaian)yang menawan dengan pelbagai gaya dan fesyen serta corak.
  • boleh mendidih secara tiba2. juga membeku tanpa signal dan alasan
  • pahit apabila salah digunakan. boleh diperolehi dari pelbagai bentuk, dari cara yg sangat halus hinggai ke yang sangat kasar.
Bentuk Kimia
  • memiliki hubungan yang sangat rapat dengan emas, perak, berlian dan beraneka jenis batu permata
  • sangat teruja dengan wang dan barang2 yang mahal harganya
  • tersalah sentuh, suis ledakan akan menyala secara pantas dan bahan peledak luar biasa akan meletus. ia berlaku tanpa sebarang signal.
  • mudah terkena rangsanagn apabila menerima belaian seorg lelaki
  • biasanya reaksi yang dilontarkan sangat luar biasa apabila rangsangan itu disertai denga pujuk rayu dan pujian
Kegunaan
  • mudah ditakluk apabila ada kereta mewah, poket tebal dan rumah besar
  • dapat mengurangkan tekanan dan menambahkan rasa ketenangan yang sangat luar biasa jika digunakan dengan tepat.
Kaedah analisis
  • secara konvensional, dapat dianalisis dengan godaan lelaki( terutamanya yang pakar dlam bab2 menggoda ini)
  • spesimen akan bertukar menjadi merah jambu jika berada dalam keadaan stabil( gembira atau ceria)
  • specimen akan bertukar menjadi warna hijau (incredilbe hulk) bila didekati musuh( tidak suka akan saingan @ seseorg yang cuba menghalang misinya)
Sifat dari hasil kajian
  • sangat berbahaya (KECUALI bagi anda yang sudah memiliki atau menakliku dirinya)
  • kebarangkalian untuk menawan hati lebih dari dua jejaka dalam satu masa.

2 comments:

Sutramaya said...

Lagu tu mmg best pon, nak plaks kalo aku yang nyanyi, hu3x...Setakat Setelah Aku Kau Miliki pon slumber jer aku tarik, riak nih! Bila la nak ajar aku wat blog nih?

eeri_hilfiger said...

erks...
nanti mak ajar uols buat blog yea...
gigeh uols kan...
nak lawan blog mak la tuh...
sentap nieh...
wakakka...