Thursday, May 8, 2008

FINAL owh FINAL

selasa dah arinie? cepat btol kan... dah abis rupenye 9 hari gap between 1st paper final.... study ke? leh la gak...ekekeke....
paper final exam
arinie paper distribution rrr.... leh score kot...carry mark dah ok... 36/60... just need extra 4 marks to pass... x kan just nak pass kot... sure nak yg cemerlang, gemilang dah terbilang kan wakakka... sape la x nak achievement. tol x? sume org nak... just usaha tu je yg tentukan kite berjaya @ tak....
arini study la skit utk paper nie....tpi... jgn bgtau org tau...eeri buat toyol...hehehe.. toyol milenium punye..pakai camera enset sendiri buat back up...bukan ape pown...takut2 ingat2 lupa...rugi plak mark utk paper nie...huahuahua....



2 contoh toyol yg mengena... hikhikhik
org lain study last minute... but not for me... otak lain2 kan... different person different style org study... eeri dgr ipod... org study... eeri layan myspace, friendster.. byk lagik rr... tgh layan ipod sambil2 tgk paper distribution, sampai x ingat dah jam 1545 dah rupenye... nasib baik member ajak g skali... kalau x... masak la.... huhuhuh




pergh.... masuk bilik exam je... dapan table 1 tuh... depan giler... first time dpn meja first.. x leh nak try curik2 tiru coz gap between student ngan student agak jauh... oit... nak exam pown nak tiru ke? ape guna masuk U klu nak tiru... baik x yah blajar... wakakaka... ermmm... dapat paper exam je terus bukak.... mampos... jadik blur kejap.... tapi x pe rr... nasib baik je kene jawab 4 soalan je dr 8 soalan.. klu sume... mampos rr... try gak buat tanpa bantuan toyol milenium tuh...ade lah dalam sejam pertama x bukak... hajat mmg x mau bukak..tapi keadaan yg agak clear terpaksalah bukak coz soalan dlm exam tu ade dlm toyol milenium aku.... bukak tu pun curik2 even in clear situation...takut kantoi plak ngan invigilators tuh...

paper appendix yg diorg bagi last minute....
agak lancar la perjalanan exam tuh... bg eeri rrr... tapi bg org lain.. eeri x tau... from my observation... ramai g toilet... paling lama... 15 minute... lama giler tuh... exam abis kol 1800.... balik dgn hati yang gumbira lagi tenang... sampai bilik je... tempat biasa rr jadik port... katil ku yang empuk lagi sejuk sedang menunggu kepulangan ku... hahahahahaha....







No comments: